Kontaktirajte nas: + 381 11 2198 883 | unoservis@yahoo.com
Twitter Facebook Google+

Sport BluResponse


Sport BluResponse

 

Potpuno nov pneumatik Dunlop Sport BluResponse nudi odlično prianjanje na mokroj podlozi i izvanredno iskorišćenje goriva.

Novi pneumatik Sport BluResponse je izrađen od polimera razvijenih za moto sport, sa iskustvom od 125 godina i pobedama na brojnim trkama, zato se odlično prilagođava površini puta, ima poboljšano prianjanje i bolje performanse pri kočenju.Na evropskoj oznaci za pneumatike svrstan je u klasu BA za otpor kotrljanja odnosno prianjanje na mokroj podlozi, i tako se svrstao među najbolje ocenjene pneumatike koji su trenutno na tržištu.

Razvijen sa ciljem da štedi gorivo – Zahvaljujući aerodinamičnom obliku i smeši sa malim stepenom zagrevanja, Sport BluResponse ima čak za 30% manji otpor kotrljanja od svojih prethodnika*. To znači da omogućava uštedu troškova za gorivo u proseku za 100 evra godišnje**

Odlične performanse na mokroj podlozi – Pneumatik Sport BluResponse je izrađen od smeše polimera koja  mogućava da vaš auto ima bolje prianjanje i bolju vodljivost na mokrom putu. Široki centralni kanali efikasno odvode vodu i time umanjuju opasnost od akvaplaninga.

Kraći put zaustavljanja – Dunlop-ovi inovativni blokovi za efikasno kočenje skraćuju put zaustavljanja i na mokrom   na suvom putu. Pod uticajem sile kočenja, ovi izvanredno čvrsti blokovi razvijeni za sportsku vožnju poboljšavaj

Tiha vožnja – Zatvoreni kanali na ramenom delu pneumatika prigušuju buku, zato je vožnja tiha i udobnija.
Zakazivanje termina