Kontaktirajte nas: + 381 11 2198 883 | unoservis@yahoo.com
Twitter Facebook Google+

OptiGrip
Novi OptiGrip – pneumatik kod koga se sa habanjem pojavljuje nov gazeći sloj.

Na pneumatiku OptiGrip sa tehnologijom SmartWear se tokom upotrebe pojavljuju novi kanali i nova smeša, što obezbeđuje visok nivo performansi u celom njegovom veku trajanja. Čak i posle 30.000 kilometara ovaj pneumatik ima za 20%* ili 11 metara kraći put zaustavljanja na mokroj podlozi nego drugi vodeći pneumatici. Kad Goodyear pazi na vas, vi imate manje briga dok ste na putu.

Pneumatik OptiGrip sa tehnologijom SmartWear nudi odlične performanse i kad je istrošen jer se sa habanjem pneumatika na površini pojavljuju nova smeša i novi kanali.

Tehnologija SmartWear se odlikuje izuzetno naprednim dezenom gazećeg sloja i kombinacijom dve različite smeše u dva sloja.

Sa habanjem pneumatika pojavljuju se kanali skriveni ispod površine gazećeg sloja koji doprinose efikasnijem odvođenju vode i time omogućavaju da istrošeni pneumatik održi visok nivo otpornosti na akvaplaning. Smeša u dva sloja omogućava visok stepen prianjanja pneumatika i efikasnu kontrolu nad vozilom na mokroj podlozi tokom celog veka trajanja pneumatika. Dobru vodljivost pneumatika na suvoj podlozi omogućava mehanizam trodimenzionalnog međusobnog preplitanja blokova.

Nezavisni testovi izvedeni u TÜV SÜD Automotive pokazuju da se nov pneumatik Goodyear OptiGrip izuzetno dobro ponaša i zadržava svoje odlične performanse čak i kad je istrošen.
Zakazivanje termina