Kontaktirajte nas: + 381 11 2198 883 | unoservis@yahoo.com
Twitter Facebook Google+

Michelin Pilot Sport 4


Michelin Pilot Sport 4

 

Michelin Pilot Sport 4

 

 

Za novu letnju sezonu 2016 – MICHELIN je proizveo novi dezen Pilot Sport 4. Tako nastavio tradiciju svojih Pilot Sport dezena koji su zasnovani na iskustvu iz auto-moto sporta. Koja krase jake mašine koje treba kvalitetno i pravilno usmeriti i održati na putu.

Glavne karakteristike Michelin Pilot Sport 4

Odlična kontrola upravljanja i visok nivo prilagođavanja uslovima puta:

– Tehnologija “Dinamičnog odgovora”: pojas izrađen od hibrida aramida i najlona se stara da se komande koje preko upravljača zadajete svome vozilu na odgovarajući način odražavaju na kretanje vašeg vozila
– Šare na vašim pneumaticima omogućavaju ultra-reaktivnost i neprestano se prilagođavaju putu, tako da oni na optimalan način prijanjaju za tlo.

 

Visok nivo bezbednosti na vlažnom kolovozu:

– Originalna smesa sastavljena od posebnih „funkcionalnih elastomera“ i silicijuma omogućava izuzetno jako prijanjanje i sigurno kočenje na vlažnom putu.
– Široki i duboki uzdužni žlebovi omogućavaju da sa pneumatika sklizne višak tečnosti prilikom vožnje u vlažnim uslovima.

 

Proizašli iz saradnje sa legendarnim proizvođačima automobila i iskustva iz motosporta:

– Linija pneumatika MICHELIN PILOT SPORT osmišljena je u saradnji sa najzahtevnijim proizvođačima automobila (BMW, Mercedes, Audi, Porche)
– Dizajn pneumatika nastao je na osnovu iskustava rada u motosportu.

 

Michelin-ova izuzetna dugovečnost

Michelin Pilot Sport 4Zakazivanje termina