Kontaktirajte nas: + 381 11 2198 883 | unoservis@yahoo.com
Twitter Facebook Google+

Goodyear Efficientgrip Performance 2


Goodyear Efficientgrip Performance 2

 

Ovom prilikom želim da Vam preporučim premium brend pneumatika iz grupacije GoodYear. Voleo bih da Vam predočim sve prednosti tehnološkog razvoja, kao i na karakteristike i prednosti u kojima ćete uživati u vožnji na premium pneumaticima.

 

 

Goodyear Efficientgrip Performance 2

Ono što je ove sezone definitivni favorit pri razmatranju guma je novi Goodyear Effiicientgrip Performance 2, samim tim što je svež na tržištu Vam uliva poverenje da su svi novi inovativni tehnološki procesi uključeni u razvijanje i nastajanje pneumatika. Kao dokaz tome je potvrđena testiranjem (TÜV i internim) bolja kilometraža ne samo u poređenju sa prethodnom generacijom tih pneumatika (za 50%! – interni test), već i sa pneumaticima konkurencije u istom segmentu (za 20% u odnosu na pneumatike plasirane na drugom mestu – test TÜV).

 

Ovo je jedinstvena situacija, da iako platite više, sigurno dobijate više, osim definitivnog užitka u vožnji premium guma Goodyear dokazano prelazite veču kilometražu i na sveopšte oduševljenje nikako na uštrb stabilnost u krivinama. Veća rebra u srednjem delu gaznog sloja povećavaju stabilnost za 2% u odnosu na prošlu generaciju.

 

Goodyear Efficientgrip Performance 2

Takođe jako bitan segment na koji želim da Vam ukažem je kočenje na vlažnom putu. Mišljenje koje se stvara je da se veća kilometraža postiže po cenu slabijih parametara kočenja. Pneumatici Goodyear EfficientGrip Performance 2 su prevazišli taj mit, jer imaju kraći zaustavni put pri kočenju na mokroj podlozi za 7% u poređenju sa prethodnom generacijom. Ovu prednost daje manja krutost smeše koja omogućuje savijanje dezena gaznog sloja gume i odvod vode. Tehnologija se zove Wet Braking.

 Zakazivanje termina